Zijn Engelse cocker-spaniels goed?

English Cockers zijn vriendelijke, vrolijke en zachtaardige familiehonden die het goed doen met kinderen, vooral als ze met hen worden opgevoed. Volwassen Engelse Cockers die niet bekend zijn met kinderen doen het misschien het beste in een huis met oudere kinderen die begrijpen hoe ze met honden moeten omgaan. Er is een reden waarom dit ras de bijnaam vrolijke cocker draagt. Engelse cockerspaniëls zijn vrolijke, speelse honden met een verrukkelijke persoonlijkheid.

Ze zijn ook uiterst loyaal aan hun mensen. Dankzij hun vriendelijke karakter en compacte formaat zijn ze goede huisdieren voor gezinnen met kinderen. Kleinere kinderen moeten echter nog steeds onder toezicht blijven en leren hoe ze tijdens het spelen op de juiste manier met huisdieren kunnen omgaan. Engelse Cocker Spaniels zijn gefokt voor de jacht en zijn veelzijdige sporthonden.

Ze blinken uit in vele aspecten van het volgen, spoelen, ophalen en meer van het sportleven. Ze zijn compact en sterk, en zo gebouwd dat ze gemakkelijk door een borstel of bruyère kunnen duiken. Volgens de Engelse Cocker Spaniel Club of America (ECSCA) zijn er al sinds de jaren 1300 spaniels geregistreerd. Engelse Cocker Spaniels kunnen ook een huisgemaakt dieet krijgen, zolang uw dierenarts de voedingswaarde maar goed vindt.

Engelse Cocker Spaniels hebben veel beweging nodig om destructief gedrag als gevolg van verveling en gewichtstoename te voorkomen. De Engelse cockerspaniël is een middelgrote sporthond uit Engeland met slappe oren, een stevig lichaam en een zachte, zijdeachtige vacht met veren op zijn oren, benen en romp. Naast dagelijkse lichaamsbeweging is regelmatige verzorging waarschijnlijk de grootste tijdsinvestering die u in uw Engelse cocker-spaniël zult doen. Engelse Cocker Spaniels zijn het meest geschikt voor actieve pupouders, zowel alleenstaanden als gezinnen met kinderen en andere honden en voor degenen die bereid zijn veel vacht te borstelen en te borstelen.

U moet ook uw Engelse Cocker Spaniel-hond inplannen voor een jaarlijkse professionele tandenreiniging door de dierenarts. Het Engelse Cocker Spaniel-temperament is werkelijk verrukkelijk, want deze kleine pup wil graag leren en behagen. Engelse Cocker Spaniels leven gemiddeld tussen de 12 en 14 jaar, wat betekent dat een puppy kan opgroeien tot een trouwe vriend voor uw kinderen vanaf de kleuterschool tot de middelbare schooljaren. Je Engelse cockerspaniël moet gemakkelijk elementaire gehoorzaamheid en zelfs leuke trucs leren, want de gretigheid van dit ras om zijn eigenaren tevreden te stellen en de intelligentie maken het een plezier om te trainen.

Engelse cocker-spaniels willen hun baasjes graag plezieren, dus trainen is bij dit ras meestal niet zo moeilijk. Van de verschillende soorten spaniël speelden ze elk hun eigen rol tijdens de vogeljacht, waaronder water- en landspaniels en springer spaniels en veldspaniels. Ouders die voor het eerst een huisdier krijgen, zullen niet veel moeite hebben om hun Engelse Cocker Spaniel-puppy te onderwijzen en op te leiden, omdat hun jarenlange dienst en kunstige houding leren tot een plezier maken. Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat gedrag om hulpbronnen te beschermen meer voorkomt in een specifiek ras, merken dierengedragsdeskundigen op dat Engelse Cocker Spaniels vaak training nodig hebben om voedsel en speelgoed te bewaken.

Ik heb Cocker Spaniels altijd heel schattig gevonden. Dit is een zeer grondige kennismaking met Cocker Spaniels, en ik hoop dat het veel mensen zal helpen beslissen of een Cocker een goed ras voor hen is. Ja, de Engelse Cocker Spaniel is een geweldig familiehuisdier, vooral als er vroege socialisatie is.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *