Zijn cocker spaniels door voedsel gedreven?

Ze streven ernaar hun baasjes gelukkig te maken, of dat nu tijdens een training is of gewoon om genegenheid te geven. Als gevolg hiervan doen ze alles voor een traktatie, wat gehoorzaamheidstraining voor sommige Cocker Spaniel-eigenaren een fluitje van een cent kan maken. Cocker Spaniels houden van eten, en dat van jou is geen uitzondering. Je pup kan diep slapen, maar ze worden meteen wakker als ze het kreuken van een kaasverpakker horen.

Een beleefde Cocker blaft of bedelt niet tijdens de maaltijden omdat dat niet nodig is — die grote, droevige bruine ogen zijn genoeg om een hapje van lekker eten op te geven. Wees voorzichtig — Cockers zijn gevoelig voor gewichtstoename en pancreatitis. Een ding om op te letten bij de Engelse Cocker Spaniel is hun natuurlijke instinct. Hoewel dit eerder een probleem is met werkende Cockers dan bij de show Cockers.

Hun intelligentie betekent ook dat ze goed reageren op trainingen. Het zijn meestal ook erg „foody dogs”, dus ze worden enorm gemotiveerd door voedselbeloningen. Cocker Spaniels zijn, zoals alle hondenrassen, vleeseters die een uitgebalanceerd dieet nodig hebben, maar dan voornamelijk op vlees gebaseerd. Cocker Spaniels, oorspronkelijk gefokt om op vogels te jagen, zijn energieke, atletische honden die gedijen op training en werk.

Maar als je je afvraagt waarom ze tientallen jaren als een van Amerika's populairste rassen hebben doorgebracht, zullen sommige experts je vertellen dat het meer te maken heeft met hun grote ogen en slappe oren. En onder de oppervlakte zijn cocker-spaniëls vaak lieve, gevoelige metgezellen die graag spelen en knuffelen. Natuurlijk is elke hond anders, en ras is geen garantie voor een bepaalde persoonlijkheid. Als emotionele softies en mensenliefhebbers reageren cockerspaniels beter op zachte, positieve bekrachtiging.

Voor wie overweegt een cockerspaniël in huis te nemen, en degenen die er al een hebben en het ras beter willen begrijpen, is hier de primeur. Als je actief en druk bezig bent en altijd onderweg bent, zul je het Working Cocker Spaniel-temperament waarschijnlijk aantrekkelijker vinden. Ik heb een, cocker spaniel Haar naam is Brandy, ze is mijn eerste cocker-spaniël Zoveel liefde Ze maakt, me elke dag blij, ze houdt van spelen en wandelen en doet dutjes met me en slaapt elke avond bij me. Ze houdt ook van me.

Er is niets waar een Cocker Spaniel meer van houdt dan nieuw speelgoed verscheuren totdat ze de pieper eruit halen en vernietigen. Molly is mijn 4e Amerikaanse cocker en ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder een bal bont en liefde in mijn leven. Alle cocker-spaniels vinden hun oorsprong in Groot-Brittannië, waar de honden oorspronkelijk in de jaren 1800 werden gefokt om te jagen op een vogel genaamd de houtsnip, wat de „cocker” -aanduiding verklaart. Technisch gezien zijn er twee soorten cockerspaniël: de Amerikaanse en de Engelse, maar de nationale aanduiding van elk ras verdwijnt in hun thuisland.

Uw Cocker Spaniel is vatbaar voor oorontstekingen en kan vuil en puin oppikken wanneer u door bosrijke gebieden wandelt. Andere eigenaren van beroemde cocker-spaniël waren Lauren Bacall, Ashley Judd, Elizabeth Taylor, Charlize Theron, Marilyn Monroe, Beatrix Potter, Naomi Watts, Prince William en Kate Middleton. Vertel het aan uw dierenarts als uw cocker-spaniël net moeite heeft met lopen of klimmen, wat erop kan wijzen dat de heup moeilijk te bewegen is of pijn doet. Als je op dit moment minder tijd hebt om je te wijden aan training en stimulatie, dan zal een show Cocker Spaniel waarschijnlijk een grotere aantrekkingskracht hebben.

Fruit kan natuurlijke gezondheidsvoordelen hebben voor je Cocker Spaniel en kan een nuttige bron van vitamines voor hem zijn, en als je het hem voorzichtig geeft, kan het hem helpen om af te vallen als dat nodig is. Ondanks de mogelijke problemen met gezondheidstests, moet gezegd worden dat Engelse Cocker Spaniels over het algemeen gezonde kleine honden zijn. Cocker spaniels zijn gemakkelijk te trainen, zelfs als ze ondeugend zijn, maar vergeet niet dat ze hoge prooiaandrijving hebben (vooral werkende cockers) en als je ze een centimeter geeft, rennen ze anderhalve kilometer.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *