Waarom zijn cocker spaniels zo aanhankelijk?

Allereerst zijn ze gefokt als gezelschapshonden, wat betekent dat ze bedoeld zijn om veel tijd met hun mensen door te brengen. Het zijn ook relatief kleine honden, waardoor ze perfect zijn om te knuffelen en Cocker Spaniels staan ook bekend om hun zachtaardige en liefdevolle persoonlijkheden. Als het je nog niet is opgevallen, ik ben dol op Cocker Spaniels. Ik hou van hun knuffelige, leuke, energieke persoonlijkheden.

Elke hond is een individu, ze volgen niet allemaal de stereotypen, maar er zijn enkele algemene raskenmerken. Wil je meer weten over het ras en zijn geschiedenis? Hier zijn enkele bekende en minder bekende details over deze knuffelmonsters met slappe oren. Als je Cocker Spaniel je vaak likt, zou dit ook een teken zijn dat hij van je houdt. Dit komt omdat honden elkaar verzorgen door ze te likken en ze zullen likken als ze onderdanig zijn.

Je likken zou dus een teken zijn dat het je als een onderdeel van zijn roedelgroep beschouwt en dat het je respecteert. Cocker spaniels staan bekend als zachtaardig, makkelijk in de omgang en aanhankelijk en toch levendig. Over het algemeen worden ze als goed beschouwd voor kinderen. Ze zijn over het algemeen niet agressief tegen andere dieren en mensen, maar dat betekent ook dat ze niet bepaald goede waakhonden zijn.

Werkende Cockers zijn slanker en taaier dan hun neven en nichten met showhond, met kortere jassen en oren; ze lijken inderdaad meer dan een voorbijgaande gelijkenis met springer spaniels. Cocker spaniels werden aan het einde van de 19e eeuw in de Verenigde Staten geïntroduceerd en werden nog steeds beschouwd als hetzelfde ras als de Engelse cockerspaniël. Als je een Cocker Spaniel traint voor een trick dog-titel, dan ja, misschien kun je je Cocker trainen om „knuffelen” uit te voeren. Hoewel ze nog steeds worden beschouwd als een bekwaam jager en sportras, zijn cockerspaniëls vaker huisdieren.

Sommige mensen houden van het idee om's avonds gezellig op de bank te zitten, televisie te kijken en een Cocker Spaniel met hen te knuffelen. Cocker spaniels kunnen zich aanpassen om vrijwel overal te wonen, zolang ze maar dagelijks aangelijnd wandelen of speelsessies mogen houden in een omheinde tuin. Geweldig artikel over cocker spaniel die mijn buurman heeft en het is de liefste hond die ik ken, houdt van spelen en geliefd zijn. Een andere manier waarop je Cocker Spaniel misschien heeft laten zien dat hij van je houdt, is door zichzelf in kwetsbare posities om je heen te verplaatsen.

Een hondenliefhebber van de hoogste orde is hoe Gayle King Carol Bryant introduceerde toen ze met haar Cocker Spaniel op de Gayle King-show van Oprah Radio verscheen aan dishdogs. Cocker spaniels genieten van aandacht, dus dit is een ras voor mensen die graag genegenheid uitstralen voor hun huisdieren. Engelse Cocker Spaniels hebben de titel zeven keer gewonnen, geen enkel ander ras heeft meer dan vier winnaars gehad. Honden zullen op veel verschillende manieren genegenheid tonen en het kan zijn dat uw Cocker Spaniel u daadwerkelijk genegenheid toont, maar op manieren die u niet herkent.

De eerste manier waarop je Cocker Spaniel je kan laten zien dat hij van je houdt, is door te luisteren naar wat je hem opdraagt te doen. Als je Cocker Spaniel beschermend is en er iemand in huis is, zou dat een ander teken zijn dat je Cocker Spaniel van je houdt. Over het algemeen zijn Cocker Spaniels inderdaad super aanhankelijk, hebben ze de neiging verlatingsangst te hebben, tenzij ze goed zijn opgeleid, en ze vinden het heerlijk om dicht bij hun mensen te zijn. Als je van kussen en loyaliteit houdt, een schattige hond met een slimme persoonlijkheid en het bijhouden van een groot aantal aspecten van poetsen, verzorgen en gezondheid, dan is de Cocker Spaniel misschien het ras voor jou.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *