Zijn cocker-spaniels erg behoeftig?

Cocker Spaniel Oorspronkelijk gefokt als een ervaren werkhond, zijn het ook erg populaire gezinshonden, vertelt Bill ons. Ze houden ervan om te sporten en nieuwe gebieden te verkennen, maar zullen tegelijkertijd hun baasjes met zachte genegenheid overladen. Ze kunnen moeilijker te trainen zijn, maar zullen eigenaren van patiënten met toewijding belonen. Over het algemeen zijn Cocker Spaniels inderdaad super aanhankelijk, hebben ze de neiging verlatingsangst te hebben, tenzij ze goed zijn opgeleid, en ze vinden het heerlijk om dicht bij hun mensen te zijn.

Cockers zijn ook een gevoelig ras, dus sla of sla nooit een Cocker of een andere hond wat dat betreft. Je wilt dat de relatie met een hond positief is en niet een relatie van pijn of kwaad. Cocker spaniels worden vaak gezien als een ras dat overdag veel voorkomt, maar dat geldt alleen voor de oudere leden. Sommige mensen houden van het idee om's avonds gezellig op de bank te zitten, televisie te kijken en een Cocker Spaniel met hen te knuffelen.

Als je een Cocker Spaniel hebt gered of er een koestert, willen ze misschien niet geknuffeld of geknuffeld worden. Hoewel dit geen veel voorkomende aandoening is, blijkt uit onderzoek dat het vaker voorkomt bij effen gekleurde Cockers dan bij deeltjeskleuren en ook vaker voorkomt bij donkergekleurde Cockers dan bij lichtere Cockers, wat het meest voorkomt bij massief goud en zwart gekleurde spaniels. De Cocker Spaniel is een uiterst intelligente, loyale, liefdevolle en soms wilskrachtige hond die over het algemeen heel extravert en gelukkig is. Als je dit ras niet traint om onafhankelijk te worden, kan dit ertoe leiden dat een cockerspaniël een aanhankelijke hond met klittenband wordt, die je graag van kamer naar kamer wil volgen en aandacht vraagt.

Deze voor- en nadelen van cocker spaniel geven potentiële eigenaren een kijkje in hoe het leven is met dit ras. De Engelse Cocker Spaniel is een favoriete, aanhankelijke hond met een staart die nooit lijkt te stoppen met kwispelen. De meeste gezinnen ontdekken dat de cocker spaniel de perfecte speelkameraad is vanwege zijn bereidheid om te behagen, sociaal te zijn en actief te blijven. Een hondenliefhebber van de hoogste orde is hoe Gayle King Carol Bryant introduceerde toen ze met haar Cocker Spaniel op de Gayle King-show van Oprah Radio verscheen aan dishdogs.

Een specifiek aspect van het Cocker Spaniel-ras is dat ze een gedragsstoornis kunnen hebben die het Cocker Rage-syndroom of een plotselinge agressie wordt genoemd. Er zijn verschillende versies waarmee u rekening moet houden als u naar cocker-spaniels kijkt, waaronder Engelse en Amerikaanse varianten. Als je naar een hondenshow op de bank gaat, zoals de Westminster Kennel Club Show en er staan Cocker Spaniels in de rij, vraag het dan altijd voordat je ze aanpakt. Ze hebben een natuurlijk en sterk zwemvermogen en als je voorzorgsmaatregelen neemt om een jonge Cocker spaniel water te geven, wordt je hond een sterke en capabele zwemmer.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *