Vinden cocker-spaniels het erg om met rust gelaten te worden?

Hoewel het simpele antwoord ja is, kunnen ze met rust gelaten worden, is het geen geheim dat cockers er een hekel aan hebben om alleen gelaten te worden. Cocker spaniels zijn zeer sociaal en hunkeren ernaar om zoveel mogelijk bij hun baasjes, familie en andere honden te zijn. We hopen dat het een leerervaring voor je is geweest en dat je verschillende manieren hebt geleerd om je Cocker Spaniel te helpen zijn tijd alleen door te brengen. Ik werk een paar uur overdag, 4 dagen per week, zodat mijn Cocker Spaniel een tijdje alleen in huis zou blijven.

Een Cocker Spaniel is een sociaal dier, en als je hem aan lange uren eenzaamheid blootstelt, is dat misschien niet zo goed voor zijn mentale en fysieke gezondheid. Werk dagelijks met je Cocker Spaniel om haar te helpen beseffen dat het normaal is dat je het huis verlaat en dat je altijd terugkomt. Cocker Spaniels raken zo gehecht aan hun baasjes dat in de steek gelaten worden of weggegeven worden aan een ander gezin voor hen buitengewoon traumatisch kan zijn. Om je Cocker Spaniel mentaal fit te maken, kun je hem verwennen met verschillende denkspelletjes voor honden, zoals hondenpuzzels.

Sommige eigenaren van cockerspaniël die dit probleem hebben ondervonden, zijn van mening dat cocker-spaniëthonden zich goed kunnen aanpassen aan alleen gelaten worden, terwijl anderen methoden hebben moeten toepassen om ervoor te zorgen dat hun cocker-spaniëthonden nooit alleen worden gelaten om problemen te voorkomen. Als ze goed gesocialiseerd zijn, zijn Amerikaanse cocker-spaniëls vriendelijk en vredig met vreemden en andere dieren. Sommige cocker-spaniels zijn misschien aanhankelijker dan andere, maar dat komt meestal omdat ze wanhopig hun baasjes willen plezieren. Het volgende dat u moet weten over hoe belangrijk het is om uw Cocker Spaniel-puppy te leren hoe hij alleen moet zijn, is de duur van zijn tijd alleen.

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien cocker spaniels variëren in hun prikkelbaarheid, maar over het algemeen zijn cocker spaniels behoorlijk actieve en speelse honden. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een mannelijke Cocker Spaniel omdat ze die vriendelijker en speelser vinden, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een vrouwelijke Cocker Spaniel omdat ze intelligenter en loyaler zijn. Helaas zien gedragsconsulenten zoals ik ontzettend veel Amerikaanse Cockers met neurotisch gedrag, waaronder verveling. De Amerikaanse Cocker heeft wel regelmatig beweging nodig, maar dagelijkse wandelingen en ravotten in de achtertuin of in een hondenpark zijn voldoende.

Cocker spaniels worden over het algemeen beschouwd als gravers, maar sommige zijn agressiever, terwijl andere passiever zijn. american cocker spaniel temperament, persoonlijkheid, training, gedrag, voor- en nadelen, advies en informatie, door Michele Welton, hondentrainer, gedragsconsulent, auteur van 15 hondenboeken.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *