Zijn cocker spaniels goede waakhonden?

Over het algemeen worden ze als goed beschouwd voor kinderen. Ze zijn over het algemeen niet agressief tegen andere dieren en mensen, maar dat betekent ook dat ze niet bepaald goede waakhonden zijn. Helaas is Cocker Spaniel geen goede waakhond. Want voor het bewaken is een hond nodig met een hoog niveau van intelligentie, lichaam, bijtkracht, grootte en een hoge mate van agressie.

Alles wat Cocker Spaniel niet bezit. Denkt u aan een Engelse Cocker Spaniel-puppy en wilt u weten of een Engelse Cocker Spaniel een goede waakhond kan zijn of dat Engelse Cocker Spaniel-honden hun baasjes beschermen? Volgens onze tabel scoren Engelse Cocker Spaniel Dogs op 5 in de schaal van rassen die als de beste waakhonden worden beschouwd. Niet alleen zorgt hun grootte ervoor dat ze niet intimiderend zijn, deze honden zijn niet erg sterk of krachtig. Een goede waakhond moet voor zijn baasjes kunnen opkomen en de fysieke bouw hebben om hen te ondersteunen.

De Cocker Spaniel zou hooguit als waakhond kunnen functioneren. Als er iets is, blaft het ras alleen maar en bijt het niet. Cocker spaniels zijn erg lief, aanhankelijk en speels. Vanwege hun zachtaardige karakter zijn ze echter meestal niet erg goede waakhonden.

Op een gegeven moment werden Cocker spaniels zo populair dat ze overgefokt waren, wat resulteerde in een aantal gespannen honden en honden met gezondheidsproblemen. Cockers zijn de kleinste van de honden in de AKC Sporting-groep en zijn nauw verwant aan springer spaniels. We doen uitgebreid onderzoek om je op weg te helpen om meer te weten te komen over de vaardigheden om cocker spaniel te bewaken, indien aanwezig. Amerikaanse cocker Spaniels hebben meer ronde ogen en kop, een uitgesproken stop en een kortere snuit dan Engelse Cocker Spaniels.

Cocker spaniels uit minder dan gerenommeerde bronnen kunnen echter mogelijk enigszins agressief worden. Het is bekend dat Spaniëls vatbaar zijn voor verlatingsangst, dus eigenaren moeten vaak hondenoppassers inhuren of hun Spaniëls naar de kinderopvang sturen als ze voor langere tijd weg moeten zijn. Deze honden zijn erg sociaal en hebben gezelschap nodig, dus als je niet wilt dat je hond binnen blijft, koop dan geen cocker spaniel. Zowel de Amerikaanse als de Engelse Cocker Spaniels hebben vergelijkbare eigenschappen, maar ze hebben genoeg verschillen voor kennelclubs over de hele wereld om ze als unieke rassen te erkennen.

Werkende cocker-spaniëls worden vaker door honden gebruikt voor de dienst Hulphonden voor Kinderen. Werkende cocker-spaniëls worden vaker door honden gebruikt voor de dienst Assistance Dogs for Children. De typische Cocker Spaniel is zachtaardig, een liefdevolle en betrouwbare gezinsgenoot die goed kan omgaan met kinderen, andere huisdieren en ouderen. Als u overweegt een Cocker Spaniel aan uw huis toe te voegen, zou dit uw volgende lezing moeten zijn.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *