Zijn cocker-spaniels dol op cocker?

Cocker spaniels zijn liefdevol, makkelijk in de omgang en aanhankelijk - een traktatie om als onderdeel van het gezin te hebben. Ze zijn over het algemeen slim en makkelijk te trainen. Over het algemeen zijn Cocker Spaniels inderdaad super aanhankelijk, hebben ze de neiging verlatingsangst te hebben, tenzij ze goed zijn opgeleid, en ze vinden het heerlijk om dicht bij hun mensen te zijn. Cockers zijn ook een gevoelig ras, dus sla of sla nooit een Cocker of een andere hond wat dat betreft.

Je wilt dat de relatie met een hond positief is en niet een relatie van pijn of kwaad. De welgefokte cocker-spaniël heeft een lief temperament. Hij is aanhankelijk en knuffelig en neemt graag deel aan gezinsactiviteiten. Hij is speels, alert en actief en geniet van elke oefening, van een stevige wandeling tot jagen in het veld.

Cocker spaniels staan bekend als zachtaardig, makkelijk in de omgang en aanhankelijk en toch levendig. Over het algemeen worden ze als goed beschouwd voor kinderen. Ze zijn over het algemeen niet agressief tegen andere dieren en mensen, maar dat betekent ook dat ze niet bepaald goede waakhonden zijn. Cocker spaniels genieten van aandacht, dus dit is een ras voor mensen die graag genegenheid uitstralen voor hun huisdieren.

In 1939 won een Cocker Spaniel genaamd CH My Own Brucie de Best American Bred in Show op de prestigieuze Westminster Dog Show, een prestatie die hij het jaar daarop herhaalde. Mijn Cockers doen dit allemaal en andere spaniels doen misschien meer om te laten zien hoe graag ze bij hun baasjes zijn. Het kleinste lid van de American Kennel Club Sporting Group, de Cocker Spaniel, is de lieveling van vele U. De Cocker Spaniel is zeer geschikt om in een appartement of appartement te wonen, hoewel hij natuurlijk graag een huis en tuin deelt.

Als je op zoek bent naar een hond die lekker bij je op de bank wil liggen, dan is een Cocker Spaniel een goede keuze. Als er voor jouw regio geen reddingsactie wordt vermeld, neem dan contact op met de nationale rasvereniging of een plaatselijke rasvereniging en zij kunnen je doorverwijzen naar een reddingsorganisatie voor Cocker Spaniel. Potentiële hondenbezitters kunnen ook vele manieren vinden om stiekem extra liefdesmomenten binnen te halen met de Cocker Spaniel. De Cocker Spaniel is een zeer gevoelig hondenras dat liefde, genegenheid en zachte behandeling nodig heeft om te gedijen.

Dat zijn waarschijnlijk niet de antwoorden die je wilt om een Cocker Spaniel te laten knuffelen, maar wees blij met grenzen en regels zodat de hond blij is en iedereen blij is. Als je graag likt, knuffelt en over het algemeen verpletterd wordt door een hond die gewoon heel graag op je knie wil zitten, dan is een Cocker spaniel het ideale ras voor jou. Als je naar een hondenshow op de bank gaat, zoals de Westminster Kennel Club Show en er staan Cocker Spaniels in de rij, vraag het dan altijd voordat je ze aanpakt. Cocker Spaniels mogen niet lang aan hun lot worden overgelaten, anders kunnen ze gestrest raken en last hebben van verlatingsangst.

Deze is een beetje een mysterie, want uit een volledig informele enquête onder leden van mijn Club Cocker Facebook-groep blijkt dat hun Cockers die van knuffelen houden zowel mannen als vrouwen zijn.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *