Zijn cocker-spaniels stil?

Cockers kunnen blaffen, dus het reageren op een Quiet commando moet altijd deel uitmaken van het repertoire van deze hond. De Cocker wil graag behagen en is graag dicht bij zijn familie. Maar vergeet niet dat hij is gefokt om een jachthond te zijn. Wees niet verbaasd als hij vogels of andere kleine dieren achtervolgt tijdens een wandeling.

Als ze goed gesocialiseerd zijn, zijn Amerikaanse cocker-spaniëls vriendelijk en vredig met vreemden en andere dieren. Cocker Spaniels zijn sociaal en flexibel en houden ervan om in de buurt van mensen te zijn en gelukkig te leven in drukke gezinsomgevingen. Hoewel ze erg vriendelijk zijn voor kinderen en andere huisdieren, betekent hun hoge energie dat ze de neiging hebben om luidruchtig te zijn en misschien beter geschikt zijn voor huishoudens met oudere kinderen. Zoals bij alle rassen, moet er toezicht worden gehouden op de speeltijd tussen uw Cocker Spaniel en kinderen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en gelukkig blijft.

Door hun levendige, vriendelijke en enthousiaste karakter hebben ze de bijnaam 'de vrolijke han' gekregen, en het is duidelijk waarom. Deze middelgrote spaniël wordt vaak de Merry Cocker genoemd en heeft een beminnelijk, vrolijk karakter. Haar zachte, liefdevolle temperament maakt haar tot een vredige metgezel en een kalmerende therapiehond. De Cocker Spaniel heeft veel energie te verbranden en houdt van gezelschap.

Als ze alleen wordt gelaten zonder activiteit, zal ze haar ongenoegen tonen door overmatig blaffen en ander ongewenst gedrag. Cocker Spaniels kunnen zich goed aanpassen aan het wonen in de stad en in een appartement. Door hun rustige, kalme houding zijn ze een goede kandidaat voor stadswoning. Als je Cocker Spaniel blijft blaffen, wacht dan tot hij stopt met blaffen, herhaal het 'stille' commando en beloon dan.

Cocker Spaniels zijn oorspronkelijk gefokt om te jagen op houtsnippen, een waadvogel, dus ze voelen zich comfortabel in het water. Cocker Spaniels hebben gedurende hun hele leven veel mentale stimulatie en lichaamsbeweging nodig om overmatige energie- en gedragsproblemen op afstand te houden. Lana vindt het niet erg dat haar hond een paar keer blaft om haar te waarschuwen dat er iemand op komst is, ze wil gewoon dat het gestoorde geblaf ophoudt en dat haar kleine Cocker Spaniel stil is als ze haar opdraagt te stoppen met blaffen. Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien cockerspaniels van fokker tot fokker in prijs verschillen.

Temperament, persoonlijkheid, training, gedrag, voor- en nadelen, advies en informatie van American Cocker Spaniel, door Michele Welton, hondentrainer, gedragsconsulent, auteur van 15 hondenboeken. Het is het beste om te wachten tot kinderen wat ouder zijn voordat ze een Cocker Spaniel in huis brengen, omdat ze het misschien moeilijk vinden om zich aan te passen aan zeer jonge kinderen. Sommige cocker-spaniels die goede huishonden zijn, zijn misschien niet zo goed als degenen die dat niet zijn, maar alle honden zijn bijzonder en verdienen het om met respect behandeld te worden. Sommige cocker-spaniels zijn misschien aanhankelijk vanwege hun liefde voor aandacht, terwijl anderen misschien onafhankelijker zijn en liever met rust worden gelaten.

De Cocker Spaniel is vriendelijk, loyaal en intelligent en is een geweldig familiehuisdier dat samen met andere huisdieren heel gelukkig zal leven in een druk huishouden. Als je een Cocker Spaniel traint, raad ik je aan om alleen positieve trainingsoefeningen te gebruiken, zonder ruwe hantering, aangezien Cockers gevoelige kleine zielen kunnen zijn. De Amerikaanse Cocker heeft wel regelmatig beweging nodig, maar dagelijkse wandelingen en ravotten in de achtertuin of in een hondenpark zijn voldoende. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een mannelijke Cocker Spaniel omdat ze denken dat ze actiever en speelser zijn, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een vrouwelijke Cocker Spaniel omdat ze intelligenter en loyaler zijn.

Cocker Spaniels mogen niet lang aan hun lot worden overgelaten, anders kunnen ze gestrest raken en last hebben van verlatingsangst. Cocker Spaniels zijn over het algemeen zachtaardige honden waarvan niet bekend is dat ze overdreven beschermend zijn wanneer ze andere honden of mensen ontmoeten.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *