Blaffen Amerikaanse cocker-spaniels veel?

Hoewel veel Engelse Cockers vrij rustige honden zijn, kunnen sommige soms erg vocaal zijn. Cocker Spaniels kunnen behoorlijk luidruchtig zijn vanwege hun afkomst van jachthonden. Sommige zijn luidruchtiger dan andere, maar ze blaffen niet allemaal veel. De meeste cocker-spaniels blaffen niet overmatig, zelfs niet als ze merken dat er een vreemdeling op hun grondgebied is.

Dat maakt ze een uitstekende aanvulling voor gezinnen die in een kleinere ruimte wonen, zoals een appartement of condominium. U kunt dit ras relatief gemakkelijk voorstellen aan senioren, jonge kinderen en gezinnen die al andere huisdieren hebben. Je kunt altijd zien of een cocker-spaniël goed verzorgd is, omdat hun vacht zijdezacht aanvoelt. Als u naar een verzorgingsbedrijf gaat, kunnen de kosten met een cockerspaniël een aanzienlijk deel van uw gezondheids- en onderhoudskosten worden.

Het geeft ook aan dat Amerikaanse Cockers onder bepaalde omstandigheden mogelijk minder snel overmatig blaffen, aangezien ze zijn ontworpen als gezinshonden in plaats van als jachtgezelschap. Helaas zien gedragsconsulenten zoals ik ontzettend veel Amerikaanse Cockers met neurotisch gedrag, waaronder verveling. Cocker spaniels worden vaak gezien als een ras dat overdag veel voorkomt, maar dat geldt alleen voor de oudere leden. De meeste gezinnen ontdekken dat de cocker spaniel de perfecte speelkameraad is vanwege zijn bereidheid om te behagen, sociaal te zijn en actief te blijven.

Cocker spaniels zijn een sociaal ras, dus waarderen ze een gezinssituatie waarin ze veel knuffels kunnen krijgen. En er is geen teken dat noch de Engelsen, noch de Amerikaanse cocker Spaniel tegenwoordig minder populair worden dan ooit tevoren. Er zijn verschillende versies waarmee u rekening moet houden als u naar cocker-spaniels kijkt, waaronder Engelse en Amerikaanse varianten. De reden waarom cocker-spaniels erg populaire toevoegingen zijn aan de moderne familie, is omdat ze adaptief zijn.

Temperament, persoonlijkheid, training, gedrag, voor- en nadelen, advies en informatie van American Cocker Spaniel, door Michele Welton, hondentrainer, gedragsconsulent, auteur van 15 hondenboeken. Het probleem is dat de Engelse en Amerikaanse honden in hun respectievelijke landen de Cocker Spaniel worden genoemd, wat tot verwarring leidt. De Engelse Cocker moest dus beschermd en onderhouden worden door de Amerikaanse versie als eigen ras opzij te zetten. Net als bij vergelijkbare rassen zijn de Springer Spaniel en de Cavalier King Charles Spaniel beide uitstekende keuzes.

Cocker spaniels hebben een uitdagende vacht om te behandelen, waarbij het lange haar regelmatig moet worden verzorgd om ervoor te zorgen dat het niet vastloopt of knopen ontwikkelt.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *