Zijn cocker spaniels energiezuinig?

Cocker spaniels zijn energieke honden en gedijen goed in de buitenlucht. Het wordt aanbevolen om minstens een uur per dag te sporten. Het is belangrijk om te onthouden dat je ze wat meer moet voeren als ze bijzonder actief zijn. Oorspronkelijk gefokt als jachthonden, zijn bassethonden geweldig voor beginnende hondenouders die in een appartement wonen, zegt Dogtime.

Met een matig tot laag energieniveau en minimale bewegingsbehoeften zijn bassethonden uitstekende maatjes om een dutje te doen. Een dagelijkse wandeling van 30 minuten zou voldoende moeten zijn. Cocker spaniels zijn niet veeleisender dan welke andere hond dan ook. Ze zijn een energiek ras dat dagelijks beweging nodig heeft, maar dit geldt voor de meeste honden.

Met aandacht, aandacht en een beetje moeite is er geen reden voor een Cocker om veeleisend te zijn. Geen Cocker spaniels zijn dus niet onderhoudsarm. Na verloop van tijd begonnen sommige fokkers de voorkeur te geven aan een kleinere soort Cocker Spaniel met een iets andere vorm dan de originele Engelse Cocker. Beste George, Cocker spaniels zijn zo liefdevol en loyaal, het is heel moeilijk om je niet verloren te voelen als het hun tijd is om naar ons te vertrekken.

Cocker spaniels zijn gemakkelijk te trainen, zelfs als ze ondeugend zijn, maar vergeet niet dat ze hoge prooiaandrijving hebben (vooral werkende cockers) en als je ze een centimeter geeft, rennen ze anderhalve kilometer. Zolang je cockerspaniël wordt opgevoed met kinderen die vriendelijk en respectvol zijn voor dieren, is hij een perfecte match. Ik vermoed dat mensen die de term 'veel onderhoud' gebruiken als ze het hebben over zoiets als een Cocker spaniel, de term gebruiken als excuus om niet voorbereid of bereid te zijn om de moeite en toewijding te doen om goed voor de hond te zorgen. Een groot aantal werkende eigenaren van cockerspanielen nemen hun honden mee op 'shoots', ze trainen hun dieren om elk geschoten wild te verzamelen en terug te brengen naar hun baasjes.

Cocker spaniels werden al snel populaire honden, zowel bij eigenaren van gezelschapsdieren als bij fokkers, en ze deden het bijzonder goed in de showring. Zoals de meeste hondenrassen kunnen Cocker spaniels gezondheidsproblemen hebben, maar deze komen niet vaker voor dan bij de meeste andere rassen. Door de juiste verzekering voor uw Cocker Spaniel te kiezen, kunt u ze gelukkig en gezond houden als ze problemen krijgen. Poppy, de werkende cockerspaniël, mocht onlangs zelfs op de stoel van de spreker in het Lagerhuis zitten toen ze een PDSA Order of Merit (een hondenversie van een OBE) ontving voor haar ongelooflijke werk tijdens de terreuraanslag op de London Bridge.

Cocker Spaniels zijn erg blije honden, die altijd graag willen leren en hun baasjes tevreden willen stellen, waardoor ze gemakkelijk te trainen zijn. Het energieniveau van Cocker spaniels kan verkeerd worden geïnterpreteerd als onderhoudsarm, maar eigenlijk gaat het niet zozeer om de hond als om de eigenaar. Cocker spaniels zijn een van de meest geliefde rassen in het VK dankzij hun lieve karakter en vriendelijke temperament. Leer zoveel mogelijk over honden in het algemeen en neem de tijd om te proberen de wereld te bekijken vanuit het perspectief van je Cocker spaniel.

De Cocker Spaniel lijkt op de Engelse Cocker Spaniel, een van zijn leeftijdsgenoten in Sporting Group, en vroeger werden de twee rassen als één beschouwd.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *